Yeni GSS Genel Müdür Yardımcısına Hayırlı Olsun Ziyareti
07 Şubat 2018 Çarşamba 22:34
“ Genel Sağlık Sigortası Genel Müdür Yardımcısı Dr. Refik ALTUN'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. „

Sağlıkta Birlik Derneği Yönetim Kurulu olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdür Yardımcısı olan Dr. Refik Altun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sabider Başkanı yeni görevinde sayın Altun’a  başarılar diledi, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dr. Refik Altun Kimdir ?

1971 Malatya Darende  doğumludur.  İstanbul Tıp Fakültesi mezunu olan Altun, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Ekonomisi ve Farmaekonomi dalında yükseklisans yapmıştır. Aksarayda hekimlik ve Başhekim Yardımcılığı yapmıştır. Ankara Sağlık İşleri İl Müdürlüğü, Bahçelievler Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezinde görev yapmıştır. İzleme ve değerleme,  İlaç ve Tıbbi Malzeme Sözleşme ve Ödemeler, Risk Yönetimi ve Sağlık Hizmetleri daire başkanlığı yapmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Altun, 31.01.2018’de Genel Sağlık Sigortası Genel Müdür Yardımcılığına getirilmiştir.

Bu sitede yer alan bilgiler www.saglikdernegi.com adresi kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Tüm hakları Telif Hakları Yasası'nca korunmaktadır. Yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.