Anasayfa | Künye | İletişim | Sağlıkta Birlik Derneği Ana Sayfan Yap Açılış Sayfası Yap | Sağlıkta Birlik Derneği sık kullanılanlara ekle Sık Kullanılanlara Ekle | Sağlıkta Birlik Derneği RSSRSS 29 Mart 2024, Cuma
SAĞLIK BAKANLIĞI
Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünden Duyuru
09 Şubat 2021 16:33  |  Okunma: 2274  |
“ SGK Maluliyet Tespit Raporları Hakkında Duyuru „
        Sağlık Bakanlığından DUYURUSGK Maluliyet Tespit Raporları Hakkında Duyuru

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre sigortalı sayılanlar ve bunların bakmakla yükümlü oldukları veya hak sahibi çocuklarının maluliyetinin tespitine yönelik yapılan başvurularda engelli sağlık kurulu rapor formatı veya Sağlık Raporları Usul ve Esasları Hakkında Yönerge eki Ek-4 Durum Bildirir Sağlık Kurulu Raporu formatı kullanıldığı ve düzenlenen raporlarda gerekli alanlara yer verilmediği tespit edilmiştir. Bu nedenle konuya dair duyuru yapılması uygun görülmüştür.
İlgili dosyaya ulaşmak için tıklayınız.