Anasayfa | Künye | İletişim | Sağlıkta Birlik Derneği Ana Sayfan Yap Açılış Sayfası Yap | Sağlıkta Birlik Derneği sık kullanılanlara ekle Sık Kullanılanlara Ekle | Sağlıkta Birlik Derneği RSSRSS 26 Nisan 2024, Cuma
SABİDER Düzenlediği İftar Yemediğinde Sektörle Biraraya Geldi.
26 Temmuz 2014 11:17  |  Okunma: 2636  |
İlgili Foto Galeri

Sağlıkta Birlik Derneğinin busene ikincisini düzenliği iftar yemeği sektörü bir araya getirdi. Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail SEVİNÇ Bey, Kocatepe Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Kamil ÇETİN Bey ile Kocatepe Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcılarının katıldığı iftar yemeği muhabbetle gerçekleştirildi. İftardan sonra sektör temsilcileri; İl Müdürü ve Kocatepe Merkez Müdürünü istek ve temennilerini ilettiler.  Sektörün sorunve sorularına cevap veren Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail SEVİNÇ bey konuşmasında; Sağlık Hizmet Sunucularıyla Kurumu bir araya getiren bu toplantıları çok önemsediğini, bu toplantıların önemine işaret ederek önümüzdeki günlerde de tekrarlanacağının mesajını vermiştir. bunların sık sık yapılmasının önemini vurgulamıştır. İl müdürümüzden sonra konuşma yapan Kocatepe Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Kamil ÇETİN Bey; 139 dönem Üniversite faturalarının öncelikle incelemesinin yapılacağının, ayaktan fatura incelemesinde branşlaşma olacağının ve istedikleri sistemi oluşturduklarında fatura incelemesinde kimsenin hızlarına yetişemeyeceği bilgisini vermiştir.Dernek adına kısa bir konuşma yapan Sağlıkta Birlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Necmeddin TAN; Kurumla sektörü bir araya getiren bu organizasyonlara önümüzdeki günlerde de devam edileceğini ifade etmiştir.