Anasayfa | Künye | İletişim | Sağlıkta Birlik Derneği Ana Sayfan Yap Açılış Sayfası Yap | Sağlıkta Birlik Derneği sık kullanılanlara ekle Sık Kullanılanlara Ekle | Sağlıkta Birlik Derneği RSSRSS 19 Ekim 2019, Cumartesi
Hayırlı Olsun Ziyareti
15 Ekim 2017 19:29  |  Okunma: 1172  |
“ SABİDER; Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Denetmenler Servisi Yeni Sorumlusu Caner TUNÇEL’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu. „

Daha önce Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü danışmanı olarak görev yapan Sayın Caner TUNÇEL’e, Sosyal Güvenlik Denetmenler Servisi Yeni Sorumlusu olması hasebi ile dernek Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Necmeddin TAN hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sabider Başkanı yeni görevinde sayın Tunçel’e başarılar diledi, hayırlı olması temennisinde bulundu.