Anasayfa | Künye | İletişim | Sağlıkta Birlik Derneği Ana Sayfan Yap Açılış Sayfası Yap | Sağlıkta Birlik Derneği sık kullanılanlara ekle Sık Kullanılanlara Ekle | Sağlıkta Birlik Derneği RSSRSS 19 Ekim 2019, Cumartesi
e-fatura Bilgilendirme Eğitimi
16 Ekim 2017 20:19  |  Okunma: 2125  |
“ e-fatura süreçleri hakkında bütün sorularınızın cevaplanacağı eğitim „

E- FATURA EĞİTİMİ BAŞVURU BİLGİLENDİRMESİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Sağlıkta Birlik Derneği (SABİDER) işbirliği ile 25.10.2017 tarihinde Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Başkanlığı, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi yetkilileri ile Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’nün yetkililerinin katılacağı e-fatura bilgilendirme eğitimi yapılacaktır.

Eğitimde cevaplanmasını istediğiniz sorularınızı 20.10.2017 tarihine kadar sabider@hotmail.com ve bilgi@sabider.org.tr mail adresine iletebilirsiniz.

Eğitim Tarihi  : 25.10.2017  (saat 09:00 – 17:00 arası)

Eğitim Yeri    : İstanbul–Ramada Plaza Istanbul City Center (Halaskargazi Cad.No:63 Şişli - İSTANBUL)

www.sabider.org.tr  sabider@hotmail.com   bilgi@sabider.org.tr  Tel& Faks: 0312 911 00 60