Anasayfa | Künye | İletişim | Sağlıkta Birlik Derneği Ana Sayfan Yap Açılış Sayfası Yap | Sağlıkta Birlik Derneği sık kullanılanlara ekle Sık Kullanılanlara Ekle | Sağlıkta Birlik Derneği RSSRSS 19 Ekim 2019, Cumartesi
2018 SGK Sözleşmesi Yayımlandı.
18 Ocak 2018 22:05  |  Okunma: 931  |
“ Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu Özel Sağlık Hizmeti Sunucularından Sağlık Hizmeti Satın Alım Sözleşmesi yayımlandı. „

T.C.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü

DUYURU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ÖZEL SAĞLIK HİZMETİ

SUNUCULARINDAN SAĞLIK HİZMETİ SATIN ALIM SÖZLEŞMESİ

2018 Yılı Sosyal Güvenlik Kurumu Özel Sağlık Hizmeti Sunucularından Sağlık Hizmeti Satın Alım Sözleşmesi ekte yer almakta olup,

Kurumumuzla sözleşmesi bulunan veya ilk defa sözleşme yapmak isteyen özel sağlık hizmeti sunucularının; sözleşme ekinde yer alan, “Sözleşme Yapmak İçin Aranan Belgeler Formu”ndaki belgelerin güncel halini sözleşme yapma talep dilekçesi ile birlikte mücbir sebepler hariç olmak üzere en geç 05/02/2018 günü mesai saati bitimine kadar sözleşme işlemlerinin yürütüldüğü sosyal güvenlik il müdürlüğüne veya ilgili sağlık sosyal güvenlik merkez müdürlüğüne başvurmaları gerekmekte olup sözleşme metinleri anılan müdürlüklerden temin edilecek ve yine aynı müdürlüklerde görevli personeller huzurunda iki nüsha olarak imzalanacaktır.

Söz konusu başvurular, sözleşme işlemlerini yürütmekte olan Kurum ilgili birimleri tarafından 18/02/2018 tarihine kadar değerlendirilerek sözleşmelerin 01/02/2018 tarihinden geçerli olacak şekilde imzalama işlemleri tamamlanacaktır.

Mücbir sebepler hariç olmak üzere başvuru yapmayan özel sağlık hizmeti sunucularının 05/02/2018 tarihi saat 24.00 itibarıyla, Kurum tarafından sözleşmesi imzalanmayan özel sağlık hizmeti sunucularının ise 18/02/2018 tarihi saat 24.00 itibarıyla MEDULA ekranları kapatılacaktır. 05/02/2018 tarihinden sonra yapılacak müracaatlar, süresi içerisinde başvurunun yapılmama gerekçesinin de açıklandığı talep dilekçesi alınarak yeni sözleşme başvurusu olarak değerlendirilecek ve imzalanacak olan sözleşmeler Kurumca imzalandığı tarih itibarıyla geçerli olacaktır.

31/12/2017 tarihinden sonra sözleşme ücreti yatırmış olan özel sağlık hizmeti sunucularından, Kurum tarafından 2018 yılı sözleşmesi imzalanmış olanlardan yeniden sözleşme ücreti alınmayacaktır.

İlgililere önemle duyurulur.

EK : Sözleşme metni

Sözleşme metni için tıklayınız.