Anasayfa | Künye | İletişim | Sağlıkta Birlik Derneği Ana Sayfan Yap Açılış Sayfası Yap | Sağlıkta Birlik Derneği sık kullanılanlara ekle Sık Kullanılanlara Ekle | Sağlıkta Birlik Derneği RSSRSS 19 Nisan 2024, Cuma
GENEL
Sabider Kayseri Hastane Ziyaretleri
12 Eylül 2019 12:55  |  Okunma: 2130  |
“ Sabider İç Anadolu Bölge Temsilcisi ve Kayseri İl Temsilcisi Funda Timoçin, Kayseri hastane yöneticilerini ziyaret etti. „
İlgili Foto Galeri

Sabider İç Anadolu Bölge Temsilcisi ve Kayseri İl Temsilcisi Funda Timoçin; salı günü bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyaretler içersinde; Medikal Palas Hastanesi Tıbbı direktör ve Mesul müdür Dr.Özhan İnce, Kızılay hastanesi Kayseri Koordinatörü Mustafa Karadeniz ve Medikal Muhasebe yetkilisi Neslihan Pakkan, Hüma hastanesi Yöneticisi ve kadın hastalıkları Uzmanı Erşad Batmaz, System Hastanesi Genel Müdürü Naci Bedir ve Başhekim Dr. Erol Bedir,Dünyam Hastanesi Mesul Müdür Dr.Ahmet Akşehirli ve son olarak Erciyes Kartal Hastanesi Mesul Müdür Dr. Günay Küçük ile görüşülmüştür. Görüşmelerde hastanelerin yaşadıkları sorunlar ele alınmış akabinde Sabider İç Anadolu Bölge Temsilcisi ve Kayseri İl Temsilcisi Funda Timoçin tarafından Sabider ve çalışmaları hakkında yetkililere bilgi verilmiştir.