Anasayfa | Künye | İletişim | Sağlıkta Birlik Derneği Ana Sayfan Yap Açılış Sayfası Yap | Sağlıkta Birlik Derneği sık kullanılanlara ekle Sık Kullanılanlara Ekle | Sağlıkta Birlik Derneği RSSRSS 20 Nisan 2024, Cumartesi
SAĞLIK BAKANLIĞI
ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
30 Aralık 2016 11:34  |  Okunma: 3078  |
“ Ankara İl Sağlık Müdürü Sayın Dr.Kamil TÜRKMEN oldu. „

Ankara İl Sağlık Müdürü Sayın Dr.Kamil TÜRKMEN oldu. Sağlıkta Birlik Derneği (SABİDER) Yönetim Kurulu olarak yeni görevini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Dr. Kamil TÜRKMEN KİMDİR?

1967 yılında Aydın/Yenipazar’da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Yenipazar’da tamamladı. 1992 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 2015 yılında da İşletme Yüksek Lisansını tamamladı.

Bartın Kurucaşile’de mecburi hizmet, Afyonkarahisar-Sandıklı, Kütahya Merkez Sağlık Ocakları, Kütahya Belediyesinde Sağlık İşleri Müdürü ve Kütahya 112 Acil Komuta Başhekimi/Şube Müdürü olarak çalıştı. Askerlik görevini 1994-1995 yıllarında Kütahya’da tamamladı.

2003-2008 yılları arasında Kütahya İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptı. 2008-2009 yıllarında Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörlüğü de yapan TÜRKMEN 2 Kasım 2012 ile 31.12.2014 tarihleri arasında Kahramanmaraş İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri, 2015’te Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı, 2016 yılında da Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Strateji Geliştirme Daire Başkanı olarak görev yaptı.

Daha sonra Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü görevini yürüten Türkmen evli ve 3 çocuk babasıdır.