Anasayfa | Künye | İletişim | Sağlıkta Birlik Derneği Ana Sayfan Yap Açılış Sayfası Yap | Sağlıkta Birlik Derneği sık kullanılanlara ekle Sık Kullanılanlara Ekle | Sağlıkta Birlik Derneği RSSRSS 19 Kasım 2019, Salı
FATURALAMA - MEDİKAL MUHASEBE SERKAN ODABAŞI
SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİ
26 Eylül 2013                5237 kez okundu.             Yazar E-posta:odabasi.serkan@gmail.com
26.09.2013 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik yapılmasına dair tebliğin Madde 12 sine göre 01.10.2013 tarihinden itibaren 100,00 TL altında kalan Tıbbi malzemeler için firma alış faturasının fatura eki evraklarına konulmasına gerek kalmamıştır. Bizler için çok külfet olan bu uygulamanın kaldırılması örnekleme evraklarının hazırlanmasında ciddi kolaylıklar sağlayacaktır.